Bakan Kılıç'tan Vali Aksoy'a twitter'dan kutlama GÜNCEL
Paylaş

Bakan Kılıç'tan Vali Aksoy'a twitter'dan kutlama

Sosyal medyayı en aktif kullanan siyasetçiler arasında yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, valilerden ne rica ettiğini twitter üzerinden açıkladı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 16.03.2013 21:21

Twitter'dan açıklamalar yapan Bakan Kılıç, "81 valimizden rica ettim; her defasında bir başka yurt olmak üzere haftada bir akşam yemeğini gençlere ayırın. Size dokunsunlar. Hizmetlerimizi anlasınlar. Deneyimlerinizden yararlansınlar. Ki, geleceğe daha güvenle bakalım. Burs, kredi, yeni yurtlar, 1-3 kişilik odalar, yemek katkısı, elyaf yorganlar önemli ama en önemlisi orada olmak. 310 bin genç var yurtlarda. Dinleyelim, anlayalım, not alalım, çözüm bulalım. Çözemediklerimiz de varsa gönül alalım" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, akşam yemeğini eşiyle kız yurdunda yiyen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u kutlayarak, "İşte devlet, tebrikler" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.