SAMSUN HABER - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Astsubay Erdal Bolat'ın cenazesi Alaçam Kadıköy Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi. Defin işleminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidin tabutuna sarılı bayrağı öperek babası Durmuş Bolat’a takdim etti. Şehit babası Bolat da Türk bayrağını öpüp teslim aldı.
Mezarlık çıkışında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Geçlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve askeri erkan acılı aileyi teselli etti.
SAMSUN HABERLERİ
Bakan Kılıç, şehidin tabutuna sarılan bayrağı babasına teslim etti - Samsun Haber
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fırat Kalkanı Harekatı şehidi Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın tabutuna sarılan Türk bayrağını şehidin babasına teslim etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da Kantinci Esnafının Sorunları ve Talepleri Masaya Yatırıldı
HAVZA BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan’dan Pekin’de OMÜ Standına Ziyaret
Canik Belediyesi'nden Askere Giden Gençlere 6 Bin TL Asker Harçlığı ve Asker Çantası
BÜYÜKŞEHİR ABONMAN ÜCRETLERİ İLE ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLIYOR