BAKAN GİDER AYAK SAMSUN'A MÜJDEYİ VERDİ SAMSUN HABERLERİ
Paylaş

BAKAN GİDER AYAK SAMSUN'A MÜJDEYİ VERDİ

64. hükümette Sağlık Bakanı olarak görev alan Mehmet Müezzinoğlu, 65. hükümetin açıklanmasına dakikalar kala katıldığı bir programda son imzasını attı. Müezzinoğlu, Samsun'a yapılması planlanan Sağlık Hastanesi'nin ihalesinin son aşamasına gelindiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 24.05.2016 18:13

64. hükümette Sağlık Bakanı olarak görev alan Mehmet Müezzinoğlu, 65. hükümetin açıklanmasına dakikalar kala Çırağan Sarayında düzenlenen Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü Kredi Sözleşmesi imza törenine katıldı. İmza töreni öncesi kendisine kalem hediye edilmesi üzerine Müezzinoğlu, “Herhalde son imzamız. İnsanın böyle dostu varken” diyerek espri yaptı.

SAMSUN'A MÜJDE

Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Yoğun çalışmalarımın son dakikasındayım. 64. hükümetin herhalde son dakikaları, yeni bir haber yoksa. Herhalde son imzam 64. hükümet adına bu imza olacaktır. İmzamızın bereketli olmasını, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını, sağlıktaki sağlıklı geleceğimiz adına katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

Müezzinoğlu, Türkiye'nin süreç içinde Gezi Parkı olaylarından itibaren yaşadığı olaylardan bahsederek şunları söyledi:

"Sağlık hastanelerimiz o şehrin en modern binaları. Önümüzde şuan Denizli ve Samsun ihalelerinin son derleme aşamalarına geldik. Onları bitirmeyi hedefliyoruz.” 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.