Gölbaşı istikametinden Adıyaman yönüne seyir halinde olan bir otomobilin bagajına binen 2 kişi, kapısı açık olan bagajda canlarını tehlikeye atarak uzun süre yolculuk etti. Birbirleriyle sohbet de eden ikili, arkadaki otomobilden görüntülediklerini fark edince yüzlerini saklamaya çalıştı. Şahıslar daha sonra sürücüyü uyararak otomobili durdurmasını istediler. Otomobil daha sonra Adıyaman-Gölbaşı karayolu Şambayat kasabası yakınlarında yapımı devam eden bir petrol ofisine girdi.
GENEL
Bagaja Binip Canlarını Tehlikeye Attılar
Adıyaman-Gölbaşı karayolunda bir otomobilin bagajına binerek canlarını tehlikeye atan 2 kişi, görenleri şaşkına çevirdi.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 15.07.2015 09:21
Adıyaman-Gölbaşı karayolunda bir otomobilin bagajına binerek canlarını tehlikeye atan 2 kişi, görenleri şaşkına çevirdi.