Atakum için birlik zamanı SİYASET
Paylaş

Atakum için birlik zamanı

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Birim müdürleri ve personeli de ziyaret eden Taşçı, proje ve hedefleri hakkında bilgiler verdi

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 09.12.2013 18:47

BİR YANI DENİZ BİR YANI DOĞAL YAŞAM

Atakum’u Türkiye’nin en önemli yerleşim merkezlerinden biri yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Taşçı, “Bunu yapabilmek için ortaya bir vizyon, plan ve projeler koymak gerekiyor. İlçemiz çok ciddi bir potansiyele sahiptir. Bir yanı deniz bir yanı doğal yaşam alanıyla örtülüdür. Artık zamanı iyi değerlendirmek gerekiyor. Her anlamda yönü ileriye dönük bir Atakum oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

MODERN YAŞAMIN MERKEZİ

Atakum için ortaya koydukları vizyonun, her anlamda kalkınan ve atak yapan bir kent olması için olduğunu belirten Taşçı, “İlçemizi, modern yaşam ve huzurun merkezi yapmak istiyoruz. Bunu tek başımıza değil, şehrimizin ve Atakum’un değerli kurumları, sivil toplum örgütleri ve en önemlisi halkımızla birlikte yapmak istiyoruz. Ortaya koyduğumuz hedef ancak bu şekilde başarıya ulaşabilir. Böylesi kurumların bilgi, birikim ve tecrübeleri bizim için oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.