Atakum Belediyespor Kampa Girdi SPOR
Paylaş

Atakum Belediyespor Kampa Girdi

Türkiye Bölgesel Deplasmanlı Süper Ligi (BAL) 3.grupta zirve mücadelesi veren Atakum Belediyespor, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, Teknik Direktör Mustafa Kara, İkinci yarı gerçek gücümüzü ortaya koyacak ve zirveyi ele geçireceğiz dedi.

26 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci periyodu öncesi kendi tesislerinde kampa giren ve günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Atakum belediye Spor’da yüzler gülüyor. Yapımı biten tesislerde kalacak olan futbolcuların birbirleri ile daha fazla vakit geçireceğini, bunun da takım ruhunun oluşmasına büyük katkılar sağlayacağını belirten Atakum Belediye Spor Teknik Direktörü Mustafa Kara, “ İkinci yarı bizi zorlu bir dönem bekliyor. Bunun öncesinde hazırlıklarımızı günde çift idman yaparak sürdürüyoruz. İçerisinde futbolcuların yatakhanesi, fitness-kondüsyon merkezi, oturma ve televizyon odası, duşlar, toplantı odaları bulunan sosyal 
tesislerimizin bitmesi ile birlikte imkânlarımız an üst düzeye çıkmıştır. Artık başarısızlık için bir mazeretimiz kalmamıştır. Biz de bunun bilincinde hareket etmeliyiz” dedi.

İkinci yarı öncesi takımında sakat ve cezalı oyuncu bulunmamasının büyük avantaj olduğunu da söyleyen Teknik Direktör Kara, “Önümüzdeki günlerde takımda eksik gördüğümüz noktalara bir-iki takviye yapacağız. Böylece daha güçlü ve eksiksiz bir şekilde ikinci yarıya başlayabiliriz. Şu an liderin 7 puan gerisindeyiz.  Ama bu 3 puanlı sistemde bu iki maçta kapanacak bir farktır. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan bir süre önce futbol oynarken ayağını burkan Atakum Belediye Spor Genel Kaptanı Atay Uludağ, ayağı alçıda olmasına karşın, ikinci yarı hazırlıklarına başlayan takımını yalnız bırakmadı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.