Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor, sahasında ağırladığı Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kupa iki ayaklı bir maç. İlk periyotu kaybettik, üzgünüz. Rüzgarın, sahanın şartları belliydi. Biz de bunu hesaba katarak ona göre iki forvetle farklı yapıyla oyuna başladık. Golü bulmayı çok istedik. Onu planlamıştık. 1-0 öne geçebilirsek ikinci maç için avantajlı konuma geçebilirdik. Bu planımız tutu ama ondan sonra cevap vermede sorun yaşadık. 1-0’dan sonra Galatasaray tempoyu arttırıp öne fazla çıkınca bizde defansta kaldık. Bu bizi hataya itti. Geride kabullenmeyi oyuncu değişikliğiyle kabul etmek istedik. Bu hamlemizde çok fazla tutmadı. Talihsiz bir golle 1-1 olunca biraz takım dağılma yaşadı. İki dakika sonra ikinci gol gelince bizim için handikaplı skor ortaya çıktı. Gösterilen performans ve rakibin kalitesine göre oyuncularımı kutluyorum. Galatasaray’ı da ilk ayak için kutluyorum. İkinci ayakta kazanmak için sahada olacağız. Çocuklar ellerinden geleni yaptı” dedi.
SPOR
Arslan: “İlk Periyotta Kaybettik, Üzgünüz”
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir golle.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 10.02.2016 22:00
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir golle skor 1-1 olunca, biraz takım dağılma yaşadı” dedi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıkladı: Fuat Çapa'nın istifasını neden kabul etmedi?
Samsunspor'da Taraftar İsyanı! Başakşehir Yenilgisi Sonrası Fuat Çapa'ya İstifa Çağrısı
Samsunspor'da kabus bitmiyor
Başakşehir - Samsunspor MUHTEMEL 11'LER
SAMSUNSPOR, BAŞAKŞEHİR DEPLASMANI İÇİN İSTANBUL'A HAREKET ETTİ