Araban Kelebek İstilası Altında GENEL
Paylaş

Araban Kelebek İstilası Altında

Araban ilçesi 4 gündür kelebek istilası altında.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.05.2015 14:35
Araban ilçesi 4 gündür kelebek istilası altında. Havaların ısınmasıyla birlikte Araban ilçesinin her bölgesi ani kelebek saldırısına uğradı.


Serin olan havaların bir anda ısınmasıyla kelebeklerin aynı anda yumurtadan çıkmasına neden olduğunu açıklayan Araban Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zeynel Güneş, insan sağlığı için risk teşkil etmeyen kelebeklerin ömrü, türüne göre 1 gün ile 11 ay arasında değiştiğini vurgulandı.


Araban Belediyesine ait Recep Tayyip Erdoğan Park’ındaki çiçekler, evlerde, iş yerlerinde, yeşil alanlarda sürüler halinde rengarenk uçuşarak çiçeklerin üzerine konarak güzel görüntüler oluşturan kelebekler, insan sağlığına zarar vermezken, zaman zaman vatandaşları tedirgin ediyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.