Apollon Tapınağı Çalıştay’da Ele Alınacak GENEL
Paylaş

Apollon Tapınağı Çalıştay’da Ele Alınacak

Didim Belediyesi, 1990’lı yıllardan beri süren ancak sonuçlandırılamayan Koruma Amaçlı İmar Planı çalışmalarını bilimsel bir çerçevede, planlama sürecinin aktör.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 25.08.2015 18:14
Didim Belediyesi, 1990’lı yıllardan beri süren ancak sonuçlandırılamayan Koruma Amaçlı İmar Planı çalışmalarını bilimsel bir çerçevede, planlama sürecinin aktörleri arasındaki iletişimi güçlendirerek, mevcut sorunları tartışma olanağı sağlamak amacıyla 17-18 Eylül tarihlerinde bir çalıştay düzenliyor.


17-18 Eylül 2015 tarihlerinde Didim’de “Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları” başlığıyla gerçekleştirilecek çalıştaya, alanın kendine özgü sorunlarından dolayı 1990’lı yıllardan bu yana tamamlanamayan Koruma Amaçlı İmar Planı için ortak bir vizyon ve altlık oluşturmak amacıyla, planlama sürecinin aktörü olan Aydın Anıtlar Kurulu, Alman kazı başkanlığı ve farklı kurum/üniversitelerden mimarlık, arkeoloji, şehir planlama, sanat tarihi uzmanlık alanlarından akademisyenler katılımda bulunacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.