Antalya’da Silahlı Banka Soygunu GENEL
Paylaş

Antalya’da Silahlı Banka Soygunu

Antalya’da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun .

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.01.2016 18:49
Antalya’da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir müşteriyi yaraladı. Kaçan soyguncu için polis geniş çaplı operasyon başlatırken yaralı müşteri hastaneye kaldırıldı.


Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgürlük Bulvarı’nda bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam mesainin bitmesine az bir süre kala kar maskesi ve silahıyla bankaya giren soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Görevlinin silahını da alan soyguncu, banka görevlisinden 2 bin liranın üzerinde olduğu tahmin edilen parayı aldı. Bankadan çıkarken silahla ateş eden soyguncunun silahından çıkan ve seken kurşun, o anda bankada bulunan ve ismi belirlenen bir bayan müşteriyi ayağından yaraladı. İddiaya göre, güvenlik görevlisinin silahını da alarak kayıplara karışan soyguncunun eşkalini belirleyen polis alarma geçti.


Eşkal üzerinden bölgede operasyon başlatan polisin çalışması devam ediyor. Yaralanan kadının ise olayın ardından çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastanede tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.