Meral Akşener, basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlemediğini ifade ederek, “Bilgim yok. Ama basından bu sabah okuduğum gazetelerden, sosyal medyadan gördüm, yazılanların üzerinden yorum yapabilirim. Ben kişisel olarak, Meclisi yönetirken, ben kadınların cinsiyetleri üzerinden, kadınların kadın olma vasfı üzerinden incitilmesini, rencide edilmesini, bir dil kullanılmasını kategorik olarak karşıyım. Kim ne söylerse söylesin. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ile ilgili olarak yazılan biçimde bir söz ise dediğim gibi ben işitmedim, yazılan biçimde ise tavırsa doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Ayrıca bir şey daha söylemek isterim. Sayın Kılıçdaroğlu, bizim tanıdığımız kadarıyla nazik bir insandır. Öyle biliyoruz. Meclisteki benim takibim, sanıyorum, mutlaka bu konuda bir düzeltme yapacaktır diye düşünüyorum. Yapması gerektiğini de düşünüyorum. En azından ben böyle kastetmedim ve incittiysem özür dilerim demesini doğru bekliyorum” dedi.
POLİTİKA
Akşener, Kılıçdaroğlu’nun Konuşmasını Değerlendirdi
MHP Genel Başkan adaylarından eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, kadınların kadın olma vasfı üzerinden incitilmesi ve rencide edilmesine karşı olduğunu s.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 06.04.2016 17:07
MHP Genel Başkan adaylarından eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, kadınların kadın olma vasfı üzerinden incitilmesi ve rencide edilmesine karşı olduğunu söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eski AK Parti Milletvekili tutuklandı
Kürşad Zorlu İYİ Parti'den İstifa Etti
Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılması konusunda ret
CHP olağanüstü kurultay kararı
'AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?' anketi! Birinci sırada hayat pahalılığı var