Aksaray’daki Derneğe Polis Baskını ASAYİS
Paylaş

Aksaray’daki Derneğe Polis Baskını

Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (AGİAD) yapılan polis baskınında gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla .

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 31.07.2015 00:56
Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (AGİAD) yapılan polis baskınında gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, dün Meydan Mahallesi’nde bulunan AGİAD binasına gelen polis ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında arama yapmıştı. Dernekte çok sayıda belge ve evraka el koyan polis, olayla ilgili AGİAD eski Başkanı R.G. ve dernek yöneticileri olduğu iddia edilen F.Ö., A.Y. ile H.A.U’yu gözaltına almıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 4 şüphelinin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.