İlçede yapımı süren stadyum çalışması ve sahil yolu çalışmaları hakkında Ak Parti İl yönetim kuruluna bilgiler veren İlçe Başkanı Kadir Kızılkan Büyükşehir Belediyesi ile beraber ilçemizde koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize yaptırmakta olduğu stadyum yakın bir zaman içerisinde hizmete açılacaktır. Yine Büyükşehir Belediyemizin Sahil yolu çalışması hızla devam etmektedir. Ak parti ailesi olarak ilçemizde üzerimize düşen görevleri ve sorumlulukları elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz dedi

Belediye Başkanı Mustafa Belur ise "30 Mart Yerel seçimlerini büyük bir zaferle kazandıklarını ve partimize yakışır bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlere devam edeceklerini, bir buçuk aylık kısa bir zamanda yaptıkları icraatları anlatarak; belediye ve parti olarak uyumlu şekilde çalışarak verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirip, halkımızın duasını alacağız " dedi.
Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısında Kadın Kolları Başkanı Ayşe Soycan, Gençlik Kolları Başkanı Servet Ünlü ve Ak Pari İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Harun Doğanın sunumları ile devam eden toplantı Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrakın değerlendirmeleri ile son buldu.