AK Parti çok önemli dönemin başlangıcıdır SİYASET
Paylaş

AK Parti çok önemli dönemin başlangıcıdır

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Başbakanımızın önderliğinde kurulan AK Parti'nin, Türk siyasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur" dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 03.11.2013 17:10

Genç, AK Partinin 3 Kasım 2002 yılında başlayan hizmet yolculuğunun 11. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana bütün seçimlerin tek galibi olarak ülkeyi ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda rahatlattığını ifade eden Genç, Türkiye'yi dünyanın örnek ülkesi haline getirdiklerini kaydetti.

'75 MİLYONUN PARTİSİ'

AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayan Genç, "AK Parti, 75 milyonun partisidir, istisnasız 780 bin kilometre karenin iktidarıdır. AK Parti bu milletin ta kendisidir. AK Parti 10 yıllık bir parti değildir, 150 yıllık bir davanın adıdır. AK Parti, Selçuklu coğrafyasının, 4 kıtaya yayılan 600 yıllık Osmanlı Devleti’nin, 89 yıllık Cumhuriyetimizin birikimi üzerinde yükselmiş bir siyasi harekettir" dedi.

'ONUR DUYUYORUZ'

Genç, şunları söyledi: "AK Parti sevginin, saygının, itibarın, birlik ve beraberliğin adresidir. Milleti kucaklayan, millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir. Tüm bunlar bizim sorumluluğumuzu artırmaktadır. Toplumun her kesiminin çıkarını gözeten AK Parti teşkilatı halkın partisi olarak 12 yıldır Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmıştır. Böyle bir hizmet partisinin mensubu olmaktan onur duyuyoruz."

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.