AK Gençlerden Turan'a ziyaret SİYASET
Paylaş

AK Gençlerden Turan'a ziyaret

AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve Yönetim Kurulu üyeleri İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ı makamında ziyaret ettiler.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 26.03.2015 18:24

Karşılıklı sohbet ortamında geçen görüşme de AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, “Bizler İlkadım'da yapılacak olan her türlü organizasyonda görev almaya hazırız. İlkadım'da yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı spor merkezlerimizi ve gençlik merkezlerimizi İlkadım'da yaşayan gençlerimizle buluşturmamız lazım. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa bizler AK Parti İlkadım Gençlik Kolları olarak hazırız” dedi.

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, "Ziyaretinizden fazlasıyla memnun kaldım. Biraz geç yapılan görüşme oldu. Bundan sonraki süreçte İlkadım'da yaşayan gençlerimiz için hep birlikte çalışacağız. Tekrardan sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.