Afyonkarahisar’da Frig Vadisi Bisiklet Turu GENEL
Paylaş

Afyonkarahisar’da Frig Vadisi Bisiklet Turu

Afyonkarahisar’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen "Frig Vadisi Bisiklet Turu"nun startı 250 bisikletçinin katılımıyla Anıt Park önünde Verildi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 06.05.2016 17:56
Afyonkarahisar’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen "Frig Vadisi Bisiklet Turu"nun startı 250 bisikletçinin katılımıyla Anıt Park önünde Verildi.


Anıt Park önünden startı verilen bisiklet turuna katılan bisikletçileri karşılayan Vali Vekili Mehmet Yılmaz, böyle bir organizasyonun geleneksel hale gelmesinde ve Afyonkarahisar’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, turun kazasız ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.


Etkinlik hakkında bilgiler veren Frig Vadisi Bisiklet Turu sorumlusu Alicem Aktaş, “Frig Vadisi’nin binlerce yıllık tarihinin keşfedileceği bisiklet turuna amatör ve profesyonel 250 sporcu katılıyor. 3 gün sürecek tur boyunca Afyon’un gizli hazinelerinden Peribacaları, Avdalaz Kalesi, Aslantaş, Büyük Yayla Göleti ve Kümbet ile muhteşem Frig Vadisi Bisiklet Turu olacak" dedi.


Vali Vekili Mehmet Yılmaz ile toplu fotoğraf çekimi yapan bisikletçiler, Frig Vadisi Bisiklet Turu’nun kalan etaplarına devam etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.