47 Yıllık Köprü Yenilenecek GENEL
Paylaş

47 Yıllık Köprü Yenilenecek

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yeni.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 31.05.2015 18:35
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yenileneceği açıklandı.


Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iki mahalleyi birbirine bağlayan köprünün dar olması yüzünden araç trafiğinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.


Çalışkan,”Araç trafiğinde rahatlama sağlanması açısından mevcut köprünün 2016 yılı yatırım programına alınarak yeniden yapılabilmesi için Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü Sanat Yapıları Başmühendisi Güven Bulut, Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi Kemalettin Karadeniz etüt ve fizibilite çalışmalarında bulunmuşlardır.” diye konuştu.(MA-EFE)

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.