
Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı, aynı zamanda Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleri, yeni hizmet binasında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu. Özden'den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Genç, gençlerin her alanda fikir üretmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'nin 2023 hedefine gençlerle ulaşabileceğini söyledi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER BİRİMİ
Fikirleri önemsediklerini belirten Başkan Genç, "Gençlerimiz artık her alanda önemli başarılara imza atıyorlar. Yeter ki onlara fırsat verilsin. Biz de belediye olarak yeni hizmet binamızda gençlerimiz için Genç Girişimciler Birimi kurduk. Gençlerimizın ürettiği, bulduğu yeni şeylere destek vereceğiz ve buluşlarını geliştirmelerini sağlayacağız. Türkiye'nin geleceği adına gençlerin yer almadığı bir çalışmanın başarılı olması mümkün değildir" dedi.

'GENÇLERİN FİKRİ ÖNEMLİ'
Canik'te gençlere yönelik bir çok eğitim ve kültürel yatırımlar yaptıklarına da işaret eden Başkan Osman Genç, "Genç işadamlarımızın olması bizleri gururlandırıyor. Gençlerimiz ne kadar başarılı olursa, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar ilerleme sağlar. Biz şehrimizle ilgili hedefimizi gençlerimizle birlikte çizmek istiyoruz. Bu konuda gençlerimizin ürettiği her fikir bizim için çok önemli" diye konuştu.

'ÖRNEK ALIYORUZ'
Yeni hizmet binasının Samsun'a hayırlı olmasını dileyen Özden de, şunları söyledi: "Başkanımız geniş bir vizyona sahip. Yeni hizmet binası da bu vizyona yakışır şekilde, Türkiye'de örnek bir bina olmuş. Her zaman yanımızda oldunuz. Çalışmalarınızı kendimize örnek alıyoruz. Canik'te yaşanan gelişim ve değişim sadece Samsun'a değil, Türkiye'ye model olacak şekilde. Bunun için Başkanımızı tebrik ediyoruz."