Lig öncesi çok güzel bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten 1453 Fatihspor Teknik Direktörü Ömer Bingöl Şampiyonluğun en güçlü adayıyız, çok iyi çalıştık ve bunu başarabilecek güçte bir ekibe sahibiz şeklinde konuştu.
YETENEKLİ OYUNCULARA SAHİBİZ
Takımımızdaki oyuncuların hepsi birbirinden farklı yeteneklere sahip ve her takımın sahip olmak istediği oyunculardır. Yaklaşık iki senedir aynı ekiple çalıştıklarını ve kolektif uyum açısından harika bir takıma sahip olduklarını belirten 1453 Fatihspor Sportif Direktörü Gökhan Atmaca Sezon öncesi güzel bir kamp dönemi geçirdik. Şampiyon olacak güçteyiz ve bunu başaracağımıza inanıyorum şeklinde konuştu.
1453 Fatihspor son hazırlık maçında karşılaştığı İstasyonsporu ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen 1453 Fatihspor rakibine çok fazla pozisyon vermeden rahat bir galibiyet aldı.