Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), spor alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fırat Çekim, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kocaeli’de organize edilen Spor Toto Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kürsüye çıkmayı başardı.
Zorlu Mücadelelerden Bronz Madalyaya
Türkiye’nin dört bir yanından gelen en iyi judocuların ter döktüğü şampiyonada 66 kilo kategorisinde mücadele eden Çekim, rakiplerine karşı üstün bir performans sergiledi. Heyecan dolu ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından Türkiye üçüncüsü olan genç sporcu, bronz madalyayı boynuna taktı.
İlk Ziyaret Dekan Prof. Dr. Murat Eliöz’e
Şampiyona dönüşü ayağının tozuyla fakültesine giden Fırat Çekim, sevincini ve gururunu hocalarıyla paylaştı. Başarılı sporcu, kazandığı madalya ile birlikte Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Çekim’i tebrik eden Dekan Eliöz, üniversite olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını vurguladı. OMÜ yönetimi de yayınladığı mesajla öğrencisini şu sözlerle kutladı:"OMÜ olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."
Zorlu Mücadelelerden Bronz MadalyayaTürkiye’nin dört bir yanından gelen en iyi judocuların ter döktüğü şampiyonada 66 kilo kategorisinde mücadele eden Çekim, rakiplerine karşı üstün bir performans sergiledi. Heyecan dolu ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından Türkiye üçüncüsü olan genç sporcu, bronz madalyayı boynuna taktı.
İlk Ziyaret Dekan Prof. Dr. Murat Eliöz’eŞampiyona dönüşü ayağının tozuyla fakültesine giden Fırat Çekim, sevincini ve gururunu hocalarıyla paylaştı. Başarılı sporcu, kazandığı madalya ile birlikte Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Çekim’i tebrik eden Dekan Eliöz, üniversite olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını vurguladı. OMÜ yönetimi de yayınladığı mesajla öğrencisini şu sözlerle kutladı:"OMÜ olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." 








