Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Yazı İşleri Müdürlüğünün talebi doğrultusunda İmar ve Bütçe komisyonlarının seçimleri yapıldı.Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün talebi üzerine, Şahin RES üretim tesisi kapsamında mülkiyeti Havza Belediyesine ait Elmacık Mahallesi'ndeki ihdas alanlarının kamulaştırılmasına ilişkin madde görüşüldü.
Fen İşleri Müdürlüğünün talebi doğrultusunda ise İnönü Mahallesi Şehit Polis Ahmet Bozkurt Sokak'ta yapılması planlanan çevre düzenlemesi ve çocuk oyun parkı projesi için Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığından nakdi yardım alınmasına yönelik yetki verilmesi konusu ele alındı.Meclis gündeminde ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Sosyal Yardım Yönetmeliği ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün kadro derece ve norm kadro değişiklikleri yer aldı.Gelirler Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğünün sunduğu Telekomünikasyon Altyapı Geçiş Ücreti 2026 Mali Yılı Ek Gelir Tarifesi ile 2027 Mali Yılı Bütçesi ve Gelir Tarifesi de meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.İKİZ: “HAVZA’NIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, alınan kararların ilçe için hayırlı olmasını diledi.Havza'nın gelişimi, yenilenebilir enerji yatırımlarının güçlendirilmesi ve mahallelerin sosyal donatı alanlarına kavuşturulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten İkiz, “Meclisimizde görüşeceğimiz 2027 Mali Yılı Bütçesi ve Şahin RES projesi gibi stratejik adımlar, ilçemizin geleceğine yapacağımız yatırımların sağlam bir temeli olacaktır.” dedi.
İnönü Mahallesi'ndeki çocuk oyun parkı ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere sosyal ve teknik hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden İkiz, toplantıya katkı sunan meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların Havza'ya hayırlı olmasını temenni etti.
Fen İşleri Müdürlüğünün talebi doğrultusunda ise İnönü Mahallesi Şehit Polis Ahmet Bozkurt Sokak'ta yapılması planlanan çevre düzenlemesi ve çocuk oyun parkı projesi için Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığından nakdi yardım alınmasına yönelik yetki verilmesi konusu ele alındı.Meclis gündeminde ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Sosyal Yardım Yönetmeliği ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün kadro derece ve norm kadro değişiklikleri yer aldı.Gelirler Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğünün sunduğu Telekomünikasyon Altyapı Geçiş Ücreti 2026 Mali Yılı Ek Gelir Tarifesi ile 2027 Mali Yılı Bütçesi ve Gelir Tarifesi de meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.İKİZ: “HAVZA’NIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, alınan kararların ilçe için hayırlı olmasını diledi.Havza'nın gelişimi, yenilenebilir enerji yatırımlarının güçlendirilmesi ve mahallelerin sosyal donatı alanlarına kavuşturulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten İkiz, “Meclisimizde görüşeceğimiz 2027 Mali Yılı Bütçesi ve Şahin RES projesi gibi stratejik adımlar, ilçemizin geleceğine yapacağımız yatırımların sağlam bir temeli olacaktır.” dedi.
İnönü Mahallesi'ndeki çocuk oyun parkı ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere sosyal ve teknik hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden İkiz, toplantıya katkı sunan meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların Havza'ya hayırlı olmasını temenni etti.







